HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Kastamonu´nun Tosya İlçesinde Türk Diyanet Vakıf-Sen Tosya İlçe Temsilciliği tarafından bilirlik ve beraberlik amacı ile kahvaltı programı düzenlendi.

Doğramacı Restoran da düzenlenen kahvaltıya Türk Diyanet Vakıf-Sen Başkanı Nuri Ünal, Başkan Yardımcısı Osman Barışoğlu, Tosya Belediye Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi MHP Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil,İlçe Başkanı Dündar Özurgancı, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç, İlçe Başkanı Murat Aşçı , Türk Diyanet Vakıf-Sen Tosya Din Gönüllüleri Dernek Başkanı Abdullah Erçelebi, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ünal vakıf üyeleri ve eşleri katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra Kuran-ı Kerim okuma Karadeniz bölge birincisi Kamil Gezer hocanın Kuran Kerim Tilaveti ile devam etti. Kahvaltı programı sonrasında ilçede görev yapan ve Hafızlıklarını başarı ile tamamlayan din görevlilerine plaket ve hediye takdimi ile devam etti.

Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal kahvaltı programına katılan tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek ‘’ Birlik ve beraberliğimizi sağlamak sendikamızın çalışmalarını daha da güçlendirmek adına sık sık üyelerimiz ile bir araya gelmeye özen gösteriyoruz.  Bu sabahta bunun için bir aradayız. Amacımız, böyle ortamlarda birlik beraberlik ruhu içinde sohbet etmek, konuşmak, görüşmek. Sadece ülke meseleleri değil günlük yaşantımızda olan konuları da görüşmektir.  Biz kocaman bir aileyiz ve bu ailenin birlik beraberlik ruhunu canlı tutmak istiyoruz. Kahvaltımıza katılan tüm üyelerimize teşekküre diyorum” dedi.

Program sonunda Sendika temsilcileri ve din görevlilerinin fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 (SDA-

Editör: TE Bilisim