Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Tosya ilçesinde hafta sonu ve önümüzdeki 28 Ocak - 01 Şubat 2023 Tarihleri Arası 5 gün için son hava tahminlerini açıkladı.

 Tosya ilçesinde Haftalık Hava Durumu (28 Ocak - 01 Şubat 2023) Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ilçe genelinde hava sıcaklıkları ise önümüzdeki 5 gün ortalama -2 ila -3 derece civarlarında olacak.

Rus Öğretmen, Çaybaşı Köyü'nde Kaza Yaptı Rus Öğretmen, Çaybaşı Köyü'nde Kaza Yaptı

Meteoroloji'nin tahmin haritasına göre, Tosya'da hafta sonu 28 Ocak Cumartesi gününden itibaren yağmur ve kar yağışı etkili olacak. Meteorolojik Uyarı ilçemiz genelinde beklenen kar yağışının Pazar sabah saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli ve soğuk hava şeklinde etkili olacağı tahmin edilmektedir. Buzlanma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması önem arz etmektedir.

Şiddeti: Kuvvetli ve yer yer yoğun kar Oluşması muhtemel risklere (Ulaşımda aksamalar, Tipi, Görüş mesafesinde daralma, Çığ, Buzlanma ve Don vb.) karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

29 Ocak Pazar günü 3 derece ve kar yağışlı, 30 Ocak Pazartesi günü -1 derece ve kar yağışlı, 31 Ocak Salı günü -3 derece ve kar yağışlı, 01 Şubat Çarşamba günü -2 derece ve kar yağışlı, geçmesi bekleniyor.

 


Editör: TE Bilisim