Haber : Sedat Ağacıkoğlu ( AHT )


Tosya'nın
Fevzipaşa Mahallesinde ikamet eden ve Tosya'nın en yaşlısı unvanına sahip olan Safiye Halıcıoğlu 110 yaşında hayatını kaybetti.

Safiye Halıcıoğlu'nun aniden rahatsızlaması sonucu Tosya Devlet Hastanesi acil servisine haber edilmiş ve gelen 112 acil ambulansla acil servise kaldırılmıştır.Hastaneye getirilen Safiye Halıcıoğlu'nu hasta kabul kayıtları için işlem yapmak isteyen görevliler ilginç bir olaya şahit oldular.

Yaklaşık 1 asır ömür süren Safiye Halıcıoğlu'nun 110 yaşına kadar hiç hastahaneye gitmediği ve hastane kayıtlarında isminin olmadığı ortaya çıktı.
 

1903 tarihinde doğan ve 110 yaşında hayatını kaybeden Safiye Halıcıoğlu yaklaşık 3 yıldır gözlerinin görmediği ve ilçemiz kırtasiye esnaflarından torunu Hüseyin Halıcıoğlunun evinde ve bakımında yaşıyor idi.



110 yıla sığdırdığı yaşamı boyunca 2 oğlunu ve bir torununun kaybeden ve acısını yaşayan Şerife Halıcıoğlu 29.01.2013 tarihinde vefat etti.


www.tosyahaberleri.com haber sitemiz Merhume Safiye Halıcıoğlu'na Yüce Allah'tan rahmet Halıcıoğlu ailesine başsağlığı diler.
Editör: TE Bilisim