KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yeni ve modern bir fotoğraf stüdyosu FOTO JENİK ismi ile 08.01.2016 Cuma günü açılışa hazırlanıyor.  

Tosya’da yıllardır fotoğrafçılık mesleği ile uğraşan Serhat Ağacıkoğlu, yeni açmaya hazırlandığı fotoğraf stüdyosu ile müşterilerine 2016 yaz sezonuna hazır olduğunu gösterdi.

Foto Jenik fotoğraf Stüdyosu sahibi Serhat Ağacıkoğlu açılış öncesi yaptığı kısa değerlendirmede ‘’Son teknoloji kamera ve fotoğraf makineleri ve deneyimli personeli ile stüdyo, düğün, nişan, çocuk, sünnet, mezuniyet, dış çekim, ürün çekimlerinin yanı sıra düğün belgeseli, prodüksiyon hizmetleri, helikopter kamere hizmetlerini de müşterilerine sunmanın hazırlığını yaptık. İlçe merkezi ve köylerde ayrıca çevre ilçelerde tüm halkımıza hizmet vermenin heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Cuma günü yapacağımız açılışa tüm dost ve hemşerilerimizi davet ediyor ve bekliyoruz’’ dedi.

Cumhuriyet Meydanı Ekmekçiler Otel altında FOTO JENİK STÜDYO ismi ile Cuma günü saat 12.30 da arkadaş, dost, sevenleri ve müşterileri ile açılışı gerçekleştirecek.

Editör: TE Bilisim