Tosya'nın en güncel en doğru ve en hızlı haber sitesi olan Tosyahaberleri.com haber sitesi 26.10.2012 Cuma günü akşam saatlerinde web yayını kesilmiştir.

Yaşanan bu kesinti sonrası ise Kastamonu ve Tosya Kamuoyunda çeşitli söylem ve şüpheleri peşindeN getirmiştir. Kesintiden birkaç gün önce yayınladığımız  "Tosya'da Bayram Öncesi Köpek Temizliği " başlıklı haber Türkiye gündemine düşmüştür. Başta Haytap (Hayvan Hakları Federasyonu) olmak üzere tüm hayvanseverler bu konuya duyarsız kalmayarak İçişleri Bakanlığına konuyla ilgili soruşturma talebinde bulunmuştur.Soruşturma talebleri içerisinde haber sitemizin kesintisi ile ilgilide talepler yer almaktadır.

26-29.10.2012 Tarihleri arasında yayın dışı olan haber sitemiz herhangi bir siyasi/sosyal tehdit ve baskı'lardan değil, Tamamen alt yapı yenileme, sunucu değiştirme ve iyileştirme çalışmaları sebebiyle yayın dışı kalmıştır. Kurban Bayramı tatili bir fırsat sayılarak normal süreçte 1 gün kesinti olacağı hesaplanırken ip adresinin sunucuya eşleşme süresi uzamış ve 3 günlük bir kesinti yaşanmıştır.


Aylık 100.000 tekil ziyaretçisi olan haber sitemiz Başta Tosya ve Kastamonu'daki tüm haber birimleri tarafından takip edilmekte ve  gün geçtikçe büyümektedir.Büyümenin getirdiği sorunların verdiği sıkıntıları aşmak amacıyla böyle bir yenilenme ve güncellenme yapılması tarafımızca uygun görülmüştür.

Tekrar etmek gerekirse www.Tosyahaberleri.com herhangi bir siyasi veya sosyal baskı/tehdit'ten değil teknik konulardan dolayı kesinti yaşamıştır.

Yaşanan bu kesinti Tüm Kastamonu ve Tosya Kamuoyuna açıklama yapma zorunluluğunu doğurmuştur. Tosyahaberleri.com haber sitesi sorumlu habercilik anlayışı ilkesi ile haber yayını yapmaya devam edecektir.

Önümüzdeki günlerde Tosya'nın kanayan yarası haline gelen bir konuyu daha tüm çıplaklığı ve tüm gerçekleri ile gözler önüne sereceğiz.

Meydana gelen bu kesintinin nedenlerini bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla

www.Tosyahaberleri.com Yönetimi
Alaattin Keşoğlu  (DHA)
Sedat Ağacıkoğlu (AHT)

Editör: TE Bilisim