2011 yılı itibariyle internette yayın hayatına başlayan tosyahaberleri.com rekora koşuyor. Google Alalitik İstatistikleri'ne göre 2014 yılının 1 Ocak tarihinden, 31 Aralık tarihine kadar www.tosyahaberleri.com haber sitesini 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti. Yine verilere göre yıl içerisinde 2 milyon 375 bin 620 sayfa gösterimi yapıldı. Yeni yıl içerisinde ziyaretçi artısı yüzde 20.78 aranında arttı.

Sitemizi 2015 yılında ilk kez ziyaret edenlerin sayısı ise  23 bin 553 oldu. 2014 yılı içerisinde sitemize en fazla giriş ise 842 bin 47 ziyaretçi ile arama motoru google'den yapılırken, ikinci sırayı sosyal paylaşım sitelerinden takip ediyor.İnternet arama motorunda Tosya  kelimesi ile arama yaptırıldığında 1.sayfa ve 1.sırada yer alan www.tosyahaberleri.com Tosya'nın reklamında önemli rol oynuyor.Özellikle yurtiçinde ve yurt dışında yaşayan gurbetçi hemşerilerimizin sıklıkla takip ettiği tosyahaberleri.com ilçemizin önemli ve güncel haberlerini okuyucularına ulaştırmanın gururunu yaşıyor.




Rakamların her geçen gün arttığını belirten www.tosyahaberleri.com haber sitesi imtiyaz sahibi ve Tosya İHA Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu, artışın sevindirici olduğunu söyledi. Ağacıkoğlu,www.tosyahabeleri.com haber sitesinin Tosya'nın gündem belirleyen tarafsız haberciliği ile Türkiye'ye ve dünyaya açılan penceresi olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim