SEDAT AĞACIKOĞLU 
  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde,Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte organize edilen ''Şiir Okuma Yarışması''yapıldı.

İlçe Müftülüğü konferans salonunda yapılan yarışmaya 4 ilkokul,4,Ortaokul ve 4 Lise katagorisinden olmak üzere toplam 12 okul öğrencisi katıldı.Yarışma öncesi İlçe Müftüsü Basri Bektaş bilhassa genç öğrencilere hitaben Peygamber sevgisini anlatan kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra yarışmaya geçildi.Öğrenciler tarafından okunan şiirler jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu İlkokul kategorisinde Tosya İlkokulu Öğrencilerinden Beyzanur Türkan’ın seslendirdiği “Seccadem Kumlarda” şiiri ile, Ortaokul kategorisinde Namık Kemal Ortaokulu Öğrencilerinden Beyza Sıla Kebelek’in seslendirdiği “Selam” şiiri ile ve Lise kategorisinde ise Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencilerinden Esra Gündüz ve Özlem Görgen’in seslendirdikleri “Ben Seni Görmeden Sevdim” şiiri ile 1. Seçildiler.

Yarışmanın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu salonda bulunanlara hitaben yaptığı teşekkür konuşmasının akabinde ödül törenine geçildi.Dereceye giren okulun öğrencilerinin ödülleri Tosya Kaymakamının eşi Zehra Cıbır ve  Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu tarafından  İlçemiz Müftülüğünce hazırlanan hediye paketleri verildi.

Program hediye töreni sonrasında hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.






















Editör: TE Bilisim