SEDAT AĞACIKOĞLU 
  TOSYA - (İHA)

Kastamonun Tosya ilçesinde Türk Polis Teşkilatı 170.nci yıl dönümü kutlamaları Şehit Polisler için Mevlid-i, Şerif programı ile başladı.
Polis Haftası kutlamaları İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle başladı.  Etkinlikler kapsamında ilk olarak şehit olan ve ahirete irtihal eden emniyet mensupları için Mevlid-i Şerif okundu. Dün Cuma namazı öncesi Abdurrezzak Camii’nde okunan Mevlid-i Şerif programına Belediya Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç, emniyet mensupları, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.Okunan Kur’an-ı Kerim ve İlahilerin ardından şehit olan ve ahrete irtihal eden emniyet mensupları için yapılan dua ile Mevlit programı sona erdi.

Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında şehir içi ve D-100 Karayolu’nda vatandaşlara karanfil dağıtımı ve ve çeşitli etkinliklerle yapılacak 9 Nisan 2015 günü akşamı da basın mensuplarıyla halı saha maçı yapılacak.

Türk Polis Teşkilatının 170.nci yaş kutlama etkinlikleri 10 Nisan 2015 Cuma günü Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ve İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç’ın tebrikleri kabulüyle sona erecek.









Editör: TE Bilisim