SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 169.ncu kuruluş yıldönümü kutlamaları kurban kesimiyle başladı.

 İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kurban kesildi, polis teşkilatının 169.yaş günün hayırlı ve uğurlu olması için dua edildi.



Kurban kesimi sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehitler ve ahrete irtihal eden polis memurları için Abdürrezzak Camii’nde mevlidi şerif okundu.  Çalışan polis memurlarının katıldığı mevlidi şerife halkın ilgisi yoğundu.

Şehitler ve güvenlik güçleri için okunan mevlidi şerif ve Kuran’ı Kerim’in ardından dua edildi.  Okunan mevlidi şerifi can kulağı ile dinleyen vatandaşlar ‘Allah şehitlerimize gani gani rahmet etsin,  emniyet çalışanlarımıza da sağlık sıhhat versin’ şeklinde duygularını dile getirdi.



Türk Polis Teşkilatının 169.ncu kuruluş yıldönümü kutlamaları 8 Nisan 2014 Salı fidan dikimi ile devam edecek olup hafta nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit ailesi ziyaret edilecek.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169.ncu yıldönümü kutlamaları 10 Nisan 2014 Perşembe günü yapılacak olan kutlama töreni ile sona erecek.   






Editör: TE Bilisim