HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU
    KASTAMONU (İHA)  Polis Haftası etkinlikleri kapsamında basın mensupları ile Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları arasında oynanan dostluk maçında beraberlik kazandı.
 
Türk Polis Teşkilatı’nın 170’nci Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında bı yıl il defa düzenlenen dostluk maçı çok sayıda basın ve emniyet mensubunun katılımıyla BGK Halıs Sahası’nda oynandı.



 
Tosya Basın mensublası adına Açıksöz Gazetesi sahibi Mehmet Ünsal ilçe emniyet müdürü Yavuz Kıraç'a çiçek takdim etmesiyle başlayan dostluk maçında Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır basın mensuplarının takımında yer aldı.Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır 9 numaralı forması ile üstün performans sergiledi.Basınspor ezeli rakibi ebedi dostu olan Emniyet Spor karşısında ilk yarıda üstün futbol oynadı.İlk Yarının son dakikalarında Tosya İHA Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu'nun pası ile ceza sahası dışında topla buluşan kaymakam Yusuf Cıbır sert şutu ile topu Emniyet spor fileleri ile buluşturdu.Bu golle Tosya Basınspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Maçın ikinici yarısına daha etkili ve hırslı başlayan Emniyet Spor rakibi Tosya Basınspor oyuncuların yorgunluk nedeni ile oyundan düştüğü dakikalarda beraberlik golünü attı.İlarleyen dakikalarda maçta başka gol olmayında Polis haftası etkinlikleri kapsamında oynanan maçı Tosya Basını ile Tosya Emniyeti arasında ki dostluk kazandı.



 
KAYMAKAM YUSUF CIBIR: “GÜZEL BİR MAÇ OLDU”

Polis haftasında fedakar emniyet güçlerimizin gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Cıbır; “Bu hafta Emniyet teşkilatımız için özel bir hafta. Çeşitli etkinliklerle kuruluş yıldönümü kutlanıyor. Bugün de burada Tosya Ulusal ve Yerel basını ve emniyet mensuplarımız arasında bir dostluk maçı yaptık.Maç çekişmeli ve umduğumdan iddialı geçti vede güzel bir maç oldu. Bu tür organizasyonlar, polisimiz vatandaşımız ve sivil toplum kuruluşları açısından diyaloğu arttıran faaliyetler. Bunlara yıl içerisinde inşallah devam edeceğiz. Ben basın mensuplarımıza da ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Şunu özellikle belirtmek isterim tarafsız özgür Tosya basının her zaman yanındayım ve destekçisiyim bu günde bunu onların takımında oynayarak gösterdim” dedi.




İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ YAVUZ KIRAÇ “BİZİM DOSTLUĞUMUZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK”
 
Bu yıl ilk olarak yapılan dostluk maçının berabere bittiğini açıklayan Tosya Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç ise; “Bizim basınla dostluğumuz her zaman devam etmektedir. Basınla çok yakınız. Bu önümüzdeki günlerde de aynı şekilde devam edecek. Ben Sayın kaymakamızın bu maça katılarak bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakamızın da önemle vurguladığı Tosya Basını bizim içinde her zaman değerli ve güvenilir olmuştur. Hep birlikte Polis Haftamızı kutlamaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 BASIN MENSUBLARI ADINA İHA MUHABİRİ SEDAT AĞACIKOĞLU “MAÇIN OYUNCUSU KAYMAKAMIZ VEDE  MAÇIN TAKIMI TOSYA EMNİYET SPOR OLDU”
 
Polis Haftasını kutlayarak sözlerine başlayan Tosya İHA Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu; “ Bu yıl ilk defa yapılan dostluk maçında yine dostluk kazandı. Mesleğimiz gereği yakın ilişkiler içinde olduğumuz emniyet teşkilatının bu anlamlı etkinliği sayesinde güzel bir maç izledik. Kaymakam beyin de futbol performanslarını takdir ettik.Tosya Emniyet spor takımı ise görevlerinde ki ciddiyet ve disiplin ile maçtan kopmayarak güzel bir futbol oynadılar.Maçı izlemeye gelen futbolseverlerin takdirini ve gönüllerini kazandılar.Bu dostluk maçı sonrasında başta Tosya İlçe Emniyet Teşkilatı olmak üzere tüm Emniyet teşkilatının Polis Haftası kutlu olsun.” dedi.
 
Maç sonrasında BGK Spor tesisler misafirhanesinde bir araya gelen basın mensupları ve emniyet mensupları, maç sonrası sohbet etme imkanı da buldular.

STAT: BGK HALI SAHA TESİSLERİ

HAKEMLER:  Cengiz Kasap

TOSYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ: Yavuz Kıraç,Arif Çağ,Eren Sehil,Hulusi İspir,Arif Kaplan,Yusuf Yaşkaya,Erdoğan Kabakçı,Burak Durmuş,İsmail Akdeniz,Hadi Sağlam,Mustafa Yıldız,Okan Akçay

TOSYA BASINSPOR:  Niyazi Emirmustafaoğlu ( Haber 37 ) - Yunus Kara (Açıksöz) - Serhat Ağacıkoğlu ( TRT Haber ) - Emre Çiloğlu (Haber 37) - Alaattin Keşoğlu ( DHA Muhabiri) - Yusuf Cıbır (Tosya Kaymakamı) -  Muharrem Özekmekçi (Türkiye Gazetesi) - Sedat Ağaçıkoğlu (İHA Muhabiri) - Ahmet Çataloğlu ( TRT Yurthaber Muhabiri )- Mehmet Ünsal ( Açıksöz ) - Menderes Çelik ( Açıksöz )Şafak Yurt, Ali Kemal Özdemir, Enver Günaydın, Fethi Karakaya, İsmet Küçükbayrak

GOLLER: Yusuf Cıbır - Tosya BasınSpor (Dak.19), Hadi Sağlam ( Tosya Emniyetspor  (Dak.35),














Editör: TE Bilisim