Haber: Sedat Ağacıkoğlu - İHA-Tosya

Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Orman İşletme Müdürü Alpaslan Kadı, Orman İşletme Müdürlüğü şefleri, mühendisleri ve diğer personeli ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin de katıldığı fidan dikme etkinliğinde öğrenciler tarafından fidan dikildi.
Her okuldan 10’ar kişilik öğrenci grubunun katıldığı fidan dikme etkinliğinde, öğrenciler diktikleri fidanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinliğe katılan anasınıfı öğrencileri katılımcıların ilgi odağı oldu. Öğretmenleriyle birlikte fidanlarını diken miniklerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.  Minik elleriyle fidan diken anasınıfı öğrencileri diktikleri fidanları sulamayı da ihmal etmedi. Fidanlara can suyu veren minikler dikimin ardından Kaymakam Deniz Pişkin ile birlikte diktikleri fidanın yanında hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Orman İşlet Müdürlüğünün, hatıra ormanı içinde basın için ayrı bir bölüm oluşturarak ‘Basın Fidanlığı’ adını verdiği bölümde de etkinliğe katılan basın mensupları fidan dikti. ‘Basının da dikili bir fidanı olsun’ diyen Kaymakam Deniz Pişkin fidan dikiminde basın mensuplarına eşlik etti.
Basın mensupları, ‘Basın Fidanlığı’ için Orman İşletme Müdürü Alpaslan Kadı ve yardımlarından dolayı Kaymakam Deniz Pişkin’e teşekkür etti.
Hatıra fotoğrafı çekimiyle sona eren fidan dikme etkinliğinde katılımcılara kek ve meyve suyu ikram edildi.

Editör: TE Bilisim