Sedat Ağacıkoğlu
Kastamonu-İHA


İlk ziyaret Kaymakamlık Makamı’na yapıldı. Dün saat 9.30 da Sekiler İlkokulu Öğretmeni Murat Tekin ve beraberindeki öğrenciler Ümmühan Töl, İrem İmgesu Ece, Hasan Hüseyin Bektaş, Furkan Yumak, Aslı Özel Tosya İlçe Kaymakamlığı Makamına geldi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kaymakamlık Makamı çocuklara bırakıldı.

Kaymakamlık Koltuğuna Aslı Özel oturdu. İlçe hakkında bilgi alan Özel daha sonra sorunları dinledi.


Köy yollarının bakım ve onarıma ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Çocuk Kaymakam daha sonra ve Sekiler Köyü İlkokulu’na ihtiyaç olan projeksiyon cihazı için Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Recep Keçeci’yi arayarak ihtiyacın giderilmesini söyledi.

Saat 14.00 ise Belediye Başkanlığı’nı Yavuz Selim İlkokulu ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu’yu Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri, Okul Müdürü ve öğretmenleri nezaretinde ziyaret ettiler. Ziyarette gelenek bozulmadı ve öğrencilerden İrem Musaoğlu temsili olarak koltuğa oturdu.


Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu’nun yerini alan İrem Musaoğlu Park ve Bahçe Hizmetleri Müdürü Sıktı Danacı’yı yanına çağırarak Yavuz Selim İlköğretim Okulu’nda yeşillendirme ve çevre düzenleme çalışmalarının yapılmasını istedi. Mahallelerde bulunan çöp konteynerlerinin arttırılması için de gerekli talimatları veren Musaoğlu, katı atık aktarma istasyonunun işleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu, çocuklarla tek tek ilgilendi.

Cumhuriyet Başsavcılığını Ortalıca İlkokulu öğrencileri Reyyan Eker, Zehra Tokaç, Özlem Bayrak, Ömer Faruk Kocabaş ve Fatmanur Arslan öğretmenleri Medine Kılıç ile birlikte geldi. Başsavcılık koltuğuna Fatmanur Arslan oturdu.

İlçe Seçim Kurulu Başkanlığını Tosya İlkokulu öğrencileri ziyaret etti. Öğrenciler Zeynep Karabaş, Emirhan Tunca, Sıla Özdemir, Serra Eker, Mehmet Efe Karabudak duruşma salonuna geçerek duruşmaya katıldı. Temsili olarak bir dosyaya çocuk hakim temsili olarak karar verdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne Atatürk İlkokulu öğrencileri Didem Demirci, Semih Aydın, Hüseyin Eren Alver, Rukiye Bişkin ve İsmail Ayaz sınıf öğretmenleri Canan Şen ve Müdür Yardımcısı Etem Reçber ile birlikte geldi.



Emniyet Müdürlüğü koltuğuna oturan Semih Aydın ekiplere telsizden anons ederek okulların çevrelerinde eğitimle ilgisi olmayan şahısların uzaklaştırılmasını istedi.    

Ziyaret sonunda makamları ziyaret eden çocuklara çeşitli hediyeler verildi.








Editör: TE Bilisim