Tosya Müftülük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, İlçe Müftüsü Mehmet Korkmaz, Orman İşletme Müdürü Kamuran Aydoğan, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız, Müdür Yardımcısı Serap Saroğlu, Toplum Sağlığı Merkezi Doktorlarından Yusuf Kırmızıgül, KASGEG Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.




Seminer Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını ardından seminere konuşmacı olarak katılan İnsan Kaynakları Yöneticisi Berrin Yıldız Tavman, kişisel gelişim konularında önemli noktalara dikkat çekti.


Seminerin sonunda konuşmacı Berrin Yıldız Tavman’a  plaket veren Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız konuşmalarından dolayı Tavman’a teşekkür ederek seminerin öğrenciler için yararlı olduğunu söyledi. Akyıldız seminerin gerçekleştirilmesinde katkısı olan KASGEG Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine katılımcılara teşekkür etti.



Konuşmacı Berrin Yıldız Tavman’a bir plaket de KASGEG Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu tarafından verildi. Kısa bir konuşma yapan Küçükşabanoğlu, kurulduğu günden bu yana Kastamonu’nun kalkınması için proje üreten KASGEG’in etkinliklerine devam edeceğini söyledi. Küçükşabanoğlu KASGEG’in Tosya Meslek Yüksekokulu ile işbirliğine devam edeceğini belirterek önümüzdeki dönem aktiviteleri artırarak devam ettireceklerini söyledi.
Seminer birlikte çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.


Editör: TE Bilisim