Osmanlı Caddesi üzerinde Kurs ve Okul Talebelerine  Yardım Derneği tarafından öğrenciler yararına düzenlen kermesin açılışına, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya İlçe Emniyet Müdürü  Kaan Yıkılmaz, Emniyet Amiri Göksel Yıldırım, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,  MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, protokol üyeleri vatandaşlar katıldı.

 Kermes açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasından sonra dernek başkanı Hakkı Civelekoğlu açılış konuşması yaptı. Civelekoğlu konuşmasında ’‘Hizmet anlayışımızın özünün Gerçek manada Allah’ ın kelamı Hz. Kurana hizmet olduğunu  bu manada kermesimize maddi manevi destek sağlayan hanımlara ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim. Ayrıca Tosya şu an itibarı ile 86 adet cami bulunduğunu artık cami yapmayalım eğitime daha çok önem verelim vatandaşlar yastık altında bulunan altınlarını çıkararak eğitim için harcamalarını rica ediyorum. Talebelerimizin yararına düzenlenen kermesimize tüm değerli halkımızı davet eder şimdiden yapmış ve yapacak oldukları katkılar için Teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunarız." Dedi.

,Konuşmalar sonunda yaklaşık 17 gün açık olacak kermesin açılış kurdelesini Tosya Kaymakamı ve Belediye başkanı birlikte kesti.











Editör: TE Bilisim