Tosya Belediye Meclisi Mart ayı meclis toplantısını Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Başkanlığında Tosya Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Bir önceki meclis toplantısına ait toplantı tutanağı oy birliği ile görüşülürken toplantıda öne çıkan notlar arasında



* İçkili yer bölgelerinin şehir içinde kalmasından dolayı konu ile ilgili kamu kurumları ile de ortaklaşa hareket edilerek yeni bir bölge belirlenmesi hususu komisyona havale edildi.

* Çevre kirliliğinin giderilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe olarak vidanjör, arasöz ve çöp konteyneri alımı için meclis onayı istendi.

* Ayrıca ilçemiz 1. Etap TOKİ bölgesinde yeni bir cami yapımı için bölgedeki uygun arazilerde lejant değişikliği yapımı konusu İmar ve Şehircilik Komisyonunda görüşülmesi için oy birliği ile kabul edildi.

* Son zamanlarda ilçemizde yapılaşma ve inşaat hızının artmasıyla birlikte bodrum katlarda yapılması istenen kanal bağlantılarının ana kanalizasyon hattına bağlanması için mesafe uzadıkça fiyatının katlanacağı konusu da meclis gündem maddeleri arasında görüşülerek karara bağlandı.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin toplantıya katılan meclis üyelerine teşekkür ederken bir sonraki meclis toplantısının 7 Nisan Salı saat 19.00’da yapılacağı kaydedildi.

Editör: TE Bilisim