HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya İlçesinde anneleri kaybolan 5 yavru kediye sahip çıkan vatandaş gözyaşları içinde yardım istedi.

Tosya ilçesinde Oto Kurtarma şirketinde çalışan Hasan Kabakoğlu isimli vatandaş D-100 karayolunda meydana gelen kazalar sonrasında yaptığı başarılı kurtarma çalışmaları ile birçok yaralı vatandaşın kurtulmasını sağladı. Geçtiğimiz günlerde kaza yapan araçların yedi emin olarak park ettiği alanda hurda araçların arasında yavru kedi sesleri duyar. Kaza yapan bir otomobilin içinde anneleri olmayan 5 adet kedi görür. İlk zamanları yavru kedilerin annesi gelir umudu ile uzaktan takip ederek yavru kedilere süt verir.

Özellikle geceleri yavru kedilerin ağlama seslerinin artması üzerine yavru kedileri hurda aracın içinden alarak Otopark içinde kendinin kaldığı konteynerin içine alır. Yaklaşık bir haftadır 5 yavru kediyi elleri ile besleyen Hasan Kabakoğlu yavru kedilerin annesinin dönmesini dört gözle bekliyor.

Hasan Kabakoğlu muhabirimize yaptığı açıklamada ‘’ Ben bu yavru kedileri bulduğumda ölmek üzereydi. Anneleri yaklaşık on gündür kayıp. Ne yapacağımı şaşırdım, özellikle geceleri durmadan ağlıyorlar ve annelerini çağırıyorlar. Ben sizin aracılığınızla hayvan severlere seslenmek istiyorum. Ne olur bu yavru kedilere sahip çıkın. Benim elimden fazla bir şey gelmiyor. Ben çok üzülüyorum onlarla birlikte bende ağlıyorum’’ dedi.

 (SDA-

Editör: TE Bilisim