Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin yaptığı basın açıklamasında Festival programı kapsamında işin eğlence boyutu olan konser programının yapılıp yapılması ile ilgili olarak yapılacak anket Çalışması sonucu karar verileceğini söyledi.

2014 yılında düzenlenmesi planlanan 17.Tosya Pirinç ve Kültür festivalini Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası sonucu iptal edilmişti.

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Başkan Kazım Şahin geçtiğimiz hafta basın mensuplarına yaptığı açıklamada bu yıl düzenlemesi planlanan 17.Tosya Pirinç ve Kültür festivalinin ilk ayağı olan Güreş ve Sünnet şölenin yapılacağını  fakat eğlence boyutu olan Konser konusunda karar verilmediğini söyledi. Bu konuda yapılacak anket sonucunda Festivalde halkımızın belirleyeceği sanatçılarla Konser programının yapılmasına karar verilecektir dedi.

www.tosyahaberleri.com haber sitemiz bu konuyla ilgili olarak yapacağı anket çalışması sonucunu yazılı olarak Başkan Şahin'e rapor halinde sunacaktır. Siz değerli okuyucularımızdan anketimize katılarak 17. Tosya Pirinç ve Kültür festivalinde konser programı yapılıp yapılmaması ile ilgili oy vermenizi rica etmektedir.

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Editör: TE Bilisim