TOSYA-İHA-Sedat Ağacıkoğlu

10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçemizde 132 sandıkta toplam 32142 seçmen 12’nci Cumhurbaşkanını seçmek için dün sandık başına gitti.

İlçe protokolü değişik sandıklarda oylarını kullandı. Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz öğle saatlerinde oy kullanacağı Tosya Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi’ne  eşi Hakim Sunel Öner Türköz ile birlikte geldi.  Kaymakam Türköz  1060   nolu sandıkta oyunu kullandı.

Belediye Başkanı Kazım Şahin ise öğleden sonra oy kullanacağı Mithat Boyner Ticaret ve Meslek Lisesi’ne eşi Nimet Şahin’le birlikte geldi.


Belediye Başkanı Kazım Şahin ve eşi Nimet Şahin oyunu 1018 nolu sandıkta kullandı. Başkan Şahin seçilecek olan 12.Cumhurbaşkanının ülkemize ve milletimize hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç oyunu Sakarya Ortaokulu’nda kullandı.  Başkan Küçükmorkoç Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Örü, Seçim İşleri Başkanı Ali Sütçü ile birlikte geldi. 1041 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Küçükmorkoç Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize milletimize hayırlı olsun dileklerini iletti.

















Editör: TE Bilisim