AKP Tosya İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, AKP Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ortalıca Belediye Başkanı Yusuf Arpacı, Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik ve AKP Kastamonu Teşkilatı yöneticileri, Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Zafer Nalbantoğlu ve Tosya Teşkilatı yöneticileri, gençlik kolları üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

 

Bayramlaşma töreninde bir konuşma  yapan İlçe Başkanı Küçükmorkoç,” İlk önce her bayram olduğu gibi bu bayramda da bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Kastamonu Milletvekillerimiz, AK Parti Kastamonu İl başkanımız ile yönetim kurulu üyelerimize tüm Tosya adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Dedi. Bu vesileyle bu özel günlerde yaşanan güzelliklerin her zaman devam  etmesini temenni eder, hepinizin, Kurban Bayramınızı bir kez daha kutlarım “ diye konuştu.

 

Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen kendisine ve il teşkilatına gösterilen ilgi ve misafirperverliğe çok teşekkür ettiğini söyleyerek tüm Tosya halkının ve vatandaşlarımızın Mübarek Kurban bayramını kutlarım diyerek sözlerine son verdi.

 

Daha sonra parti yetkililerinden kısa bir bilgi alan Milletvekili Gülşen ilçeden ayrıldı.

 

Editör: TE Bilisim