SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) – Kastamonu'nun Tosya İlçesi Kutlamalar saat 9.00 da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Cumhuriyet Meydanında yapılan çelenk sunma töreni sona erdi.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her okulun bahçesinde ayrı ayrı kutlandı.Protokol üyeleri Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde yapılan kutlamalara katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kutlama programına Kaymakam Yusuf Cıbır, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu,öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 İlçede bulunan tüm okullarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı.Fevzipaşa İlköğretim Okulunda yapılan törenler okul müdürü Suat Aktürk’ün konuşması ile başladı. Kutlama törenleri öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerle devam etti.Dans gösterilerinin ardından çeşitli yarışmalar yapan öğrenciler izleyicilere neşeli dakikalar yaşattı.














 (SDA-

Editör: TE Bilisim