www.tosyabelediyesi.com in internet sitesine girenler neye uğradıklarını şaşırdı. Tosya Belediyesi’nin resmi web sitesinde herhangi bir sorun gözükmezken, arama motoruna www.tosyabelediyesi.com yazarak sayfaya giren vatandaşlar bir anda karşılarında MHP Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in fotoğrafı ve mesajı ile karşılaşıyor.


Tosya Belediyesi sayfasında ’31 Mart’tan sonra Bu Web sitesini En İyi Biz Hazırlarız’’ Volkan Kavaklıgil Tosya Belediye Başkanı imzalı yazılı mesaj verilerek seçmene çağrı yapılmakta.


Tosya Belediyesinin Resmi web sitesi www.tosya.bel.tr/ adresi aktif olarak faaliyet gösterirken www.tosyabelediyesi.com internet sitesinin farklı bir şekilde faaliyet göstermesi vatandaşların tepkisine neden oldu.


Gördükleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar ‘’ Bir belediyenin internet adresi niçin farklılık gösteriyor. Şimdi biz tosya belediyesi yazdığımız zaman farklı bir sayfa açılıyor ise bunun sorumlusu ve suçlusu kim ? Farklı açılan bu sayfada abes olan resimler çıkmış olsa idi bunun sorumlusu kim olacaktı’’ diye tepki gösterdiler.

Editör: TE Bilisim