Sözün bittiği yerde konuşmak aslında Türk ırkı olarak ne kadar aciz bir durumda olduğumuzun göstergesi olsa gerek. Yine güneydoğu yine şehit haberi 13 vatan evladı 13 ana kuzusu 13 tane Fatih’in emanetini taşıyan Türk Askeri ve 13 tane Çanakkale’de şehit düşen vatan evladının torunları.
 
Artık uzun kelimelerle şehitlerimize methiyeler düzme zamanı değildir. Her şehit haberinden sonra Genelkurmay’a taziye düzme zamanı değildir. Şehit  cenazesinden sonra vatan sevdalıları olan bizlerin bile  bu konuşmaları yapma zamanı değildir.
Zaman….
 
Bu kutsal vatan topraklarını bölmeye çalışan hainlere hem siyasi arenada hem kırsalda  hem mecliste  hem de her yerde cevap verme zamanıdır.
 
Bir günde 13 şehit. Artık belli sebeplerden ötürü çoğumuzun ilgisini bile çekmez oldu. Peki ya neden çünkü bizi bu halde görmek isteyen bir kitle var ve bunu çok iyi uyguluyor, biz de onların bu oyununa çanak tutuyoruz. Nasıl mı?
 
Günlük kaygılarımız, geçim derdimiz var.  Bu sebepten unutuyoruz ama atalarımızın da vardı ve onlar yalnızca üzüm hoşafı içerlerdi çıplak ayakla.
 
Çoluk çocuğumuz var düşünmek zorundayız bu sebepten unutuyoruz ama atalarımızın da vardı çocuklarını, kadınlarını geride bırakarak cepheye koşardı.
 
Arabamın borcu var unutuyoruz; atalarımın çoğunun eşeği bile yoktu ama cepheye koşardı.
 
Ev borcum var unutuyoruz ama atalarımın evi bile yoktu. Cephe onun için evdi. Bizim gibi canını sıcak yatakta değil, emaneti cephede şehadet şerbeti içerek teslim ederdi…
 
Ve  daha nice sebeplerden ötürü biz artık atalarımızın bize emanet ettiği ve fedakarlık üstüne fedakarlık yaparak bıraktığı bu  vatan toprağını bence hak etmiyoruz. Artık yeter. Ne biz bu konuşmaları yapalım nede birileri bizi dinlesin. Artık konuşmayalım Türk –Kürt kardeşliğini bozmaya çalışan bu hainlere ne kadar güçlü olduğumuzu gösterelim.
 
1299 lar da söğütte biz vardık 1444 de Varna’da biz vardık 1453 de İstanbul’da biz vardık 1514  de çaldıranda biz vardık 1921 de 1922 de Sakarya’da Dumlupınar’da Conk Bayırı’ nda biz vardık atalarımız vardı ama bugün yıl 2011 yokuz. Askerlerimiz şehit oluyor bakıyoruz susuyoruz konuşmuyoruz ecdadımızın kemiklerini sızlatıyoruz.
 
İlk başlangıcı şimdiden yapalım herkes evine iş yerine Türk Bayrakları’nı assın. Çünkü üzerinde yaşayacağımız başka bir Türkiye Cumhuriyeti kalmadı…
Kanla destanı yazılmış, kanla Bayrağı şekillenmiş ve kanla kurutulmuş bu toprağı kanımızın son damlasına kadar korumaya devam edeceğiz.
Editör: TE Bilisim