Belediye tarafından sosyal donatılarıyla beraber modern bir mesire alanı haline getirilen ve kısa süre içerisinde de bölgenin cazibe merkezi olan Üç Oluklar’da yatırımlar devam ediyor.

Tosya Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Elektrik Teknisyenliği ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmalarıyla hazırlanan şelale hizmet vermeye başladı. Yapılan çalışmaları ve alt yapı hazırlıklarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kazım Şahin şu değerlendirmelerde bulundu; “Şehrin nefes alacağı yeşil alanları oluşturarak hazır hale getirmek ve buraları kullanıma sunmak başlıca görevlerimiz arasında yer almaktadır.

İlçemiz Üç Oluklar mesire alanında da başlattığımız bu girişimler neticesinde oldukça verimli çalışmalara imza attık ve son olarak bölgeye yapmış olduğumuz şelalenin de alt yapı ihtiyaçlarını belediyemize bağlı birimlerimizce gidererek burayı faaliyete soktuk.

Değerli hemşerilerimizin daha güzel ve huzurlu bir ortamda stres atmaları için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi
Editör: TE Bilisim