SEDAT AGACIKOĞLU

  KASTAMONU(İHA) –Kastamonu’nun Tosya  ilçesinde 24 Mayıs 2013 tarihinde Tosya Ticaret ve Sanayi Odası 4 adet yönetim kurulu asil üyesini, 5 adet yönetim kurulu asil üyesini, 1 TOBB delege asil ve yedek üyesini, 6 disiplin kurulu asil ve 6 adet de disiplin kurulu yedek üyesini Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri için seçim yapıldı.

Yapılan ilk seçimde beklenmedik bir şekilde Metin Ekşi ve Mustafa Cevizci nin oyları eşit çıktı. Başkanlık için yarışan iki aday için eşit oy çıkması neticesinde ikinci tur oylamaya geçildi.

Yapılan ikinci oylama neticesinde Metin Ekşi, 7 karşı 9 oyla dört yıllık süre ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildi.Yönetim Kurulu Asil üyeliğine Sait Tek, Hilmi Suat Vanlı, Aydın Kaynar, Fatih Doğramacı seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Üst Kurulu üyeliğine ise Zafer Nalbantoğlu seçildi.25 Mayıs 2013 tarihinde Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı, Başkan yardımcılığı ve Katip üye seçimi yapıldı.

Yapılan seçim sonunda Mustafa Cevizci Meclis Başkanı, Hayrettin Pirinçci Başkan yardımcısı, Sadık Önder Katip üye seçildi.
Editör: TE Bilisim