SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Tapu Kadastro müdürlüğü  34 yıldır hizmet verdiği hükümet konağından yerinden  yeni binasına taşındı

  Yeni hizmet binasının açılış programına Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanı Orhan Deligöz ,Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç  ve Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi ziyaretlerde bulunarak Tapu Müdürü Mustafa Esen’den bilgi aldı.

Yeni yerinde hizmetlerine başlayan Tosya Tapu Müdürlüğü’nün tüm Tosyalılara hayırlı olmasını dileyen Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal kaymakamlık, belediye başkanlığı ve Ak Parti ilçe başkanlığına katkılarından dolayı teşekkür etti. Yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Gökhan Kanal, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Tosya halkına yakışır bir bina meydana getirildiğini belirten Kanal, öncelikli hizmet hedeflerinin seri bir şekilde hizmet vermenin yanı sıra, vatandaşların kendi evlerinde gibi hissetmeleri olarak dile getirdi.




Editör: TE Bilisim