Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak 2 kişi istihdam edilecektir.

Başvurular; http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx internet adresi üzerinden 21.08.2015-31.08.2015 tarihleri arasında yapılacak olup, başvuru evraklarının son teslim tarihi 01.09.2015 dir.

Ofis Progamları ve temel bilgisayar programlarının iyi düzelde kullanabilmek, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisat, İşletme, Hukuk, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık, Rehberlik ve Psikoloji mezunu olmak.

En az B Sınıfı Ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabilmek. Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı.

YDV Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alım İlanları Genel Şartlar ve Başvuru Kılavuzu.

Personel Unvanları, İş Tanımları;

Vakıflarda belirsiz süreli olarak istihdam edilecek unvanlar;

- Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi : Gerekli nitelikler;

- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak ( ihtiyaç durumuna göre Mütevelli Heyeti tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri tercih edilebilir.)

- İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak

İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti tarafından; yabancı dil bilmek, işaret dili bilmek, bilgisayar programları kullanabilmek vb. özel şartlar da aranabilir.

- Büro Görevlisi : Gerekli nitelikler;

- En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak

- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak

- Bilgisayar sertifikası (zorunlu olmayıp tercih nedenidir.)

- İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti tarafından; yabancı dil bilmek, işaret dili bilmek, bilgisayar programları kullanabilmek gibi özel şartlar da aranabilir.

Personel Çalışma Usulleri;

Her yılın Ocak ve Temmuz aylarında, Devlet memuru aylıklarında yapılan artış oranında artırılır. Personele her yılın Ocak ve Temmuz aylarında birer sözleşme ücreti tutarında ikramiye ödenir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında çalışan personelin tayin hakkı bulunmamaktadır.
İlçede 10 yıl ikamet etmeyi ve 10 yıl çalışmayı taahhüt etmek, 10 yıl zarfında işi bırakması veya 10 yıl içerisinde ilçe dışında ikamet etmeye başlaması durumunda 50.000 T.L. tazminat ödeyeceğine dair noterden tasdikli taahütname imzalanacaktır. Vakıf personelinin istihdam edildiği vakıfta çalışması esastır. İş Kanunu hükümlerine tabi olarak istihdam edilen ve ayrı tüzel kişiliğe sahip Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında çalışan personelin tayin hakkı bulunmamaktadır. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

Başvuru Nasıl Yapılır ? Adaylar, başvurulan pozisyon için mülakat listesi açıklanıncaya  (mülakat  listesine  girilmesi durumunda   mülakat sonuçlanıncaya) kadar başka bir pozisyona başvuramazlar.

Adaylar tarafından yapılacak online başvuru "ön başvuru" niteliği taşıyacak olup; Vakıflarca özel şartlar bölümünde istenen evraklar süresi içinde teslim edilmeden, adaylar mülakata çağırılmayacaktır.

Kaynak:www.mymemur.com

Editör: TE Bilisim