Sedat Ağacıkoğlu
TOSYA-İHA

Son Günlerde artan terör olayları nedeniyle Tosya Sivil Toplum Kuruluşları '' TERÖRE LANET,ŞEHİDLERİMİZE RAHMET,MEHMETÇİKLERİMİZE DESTEK'' sloganı ile programı düzenlendi.

Tosya Cumhuriyet meydanında toplanan sivil toplum örgütleri başta olmak üzere bir çok vatandaş katıldı.Program saygı duruşu, İstiklal Marşı ve basın açıklaması ardından dualar yapılarak son buldu.

Basın açıklamasını okuyan Önceki dönemlerde bağımsız Milletvekili adayı olan Sacettin Börekçi "Son günlerde PKK terör örgütünün asker ve polislerimize yaptığı hain saldırılarla Ülkemiz yeniden terör belasıyla karşı karşıya bırakıldı. Adı amacı ne olursa olsun nerden gelirse gelsin kardeşçe yaşanılan bu topraklarda birlikte yaşama iradesine engel olmaya çalışan terörü ve teröre destek verenleri nefretle kınıyoruz.Devlet büyüklerimizden bizim tek bir isteğimiz var terör olaylarına karışanlar idam edilsin.Türk bayrağına sarılı şehit tabutların yüreklerimizi dağlamakta, Ülkemizin yaşadığı bu kara gülerde en çok analarımızın yürekleri yanmaktadır. Evlatlarımız; vatan ve bayrak uğruna canlarını feda ederek şehitlik mertebesine ulaştılar. Herkes bilmelidir ki canımızdan üstün bildiğimiz vatan sevgimizin simgeleri olan şehitlerimiz, ilelebet yaşayacak ve hiç bir güç ülkemizi parçalanmayacak, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Devlet büyüklerimizden isteğimiz; Son terörist yok
edilene kadar mücadelenin sürdürülmesidir. Millet olarak birlikte hareket etmek ön yargılardan kurtulmak, siyasi çıkarları bir kenara itmek ve terörün üzerin partiler Üstü bir yaklaşımla gitmek zorunda olduğumuzu düşünüyor, Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Ailelerine ve Milletimize baş sağlığı diliyoruz" dedi.



Yapılan konuşma sonrası emekli din görevlisi dua ederek terör olayının son bulması için ellere semaya açıldı.Sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen programa Ak Parti Kastamonu

Milletvekili Aday Adayı Zafer Nalbantoğlu,Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş,Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi,MhHP ilçe başkanı Muvaffak Etyemez,Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken,Şoförler Odası Başkanı Ahmet Baş,MHP ilçe yöneti kurulu üyeleri İsmail Ölmez,Cihan Çetin,Mustafa Dündar Özurgancı ve çok sayıda vatandaş katıldı.















Editör: TE Bilisim