Tosya'nın daha iyi noktaya gelmesi ve birlikteliğin sağlanması amacı ile çalışmalarına devam eden Tosya Sanayici ve Genç İşadamları Derneği gündemdeki gelişmeleri değerlendirmek, derneğin yapacağı faaliyetleri üyelerle istişare etmek, üyelerle fikir alışverişinde bulunmak için geçtiğimiz akşam Aralık ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıya Başkan Ahmet Tunca, Başkan Yardımcısı Mehmet Ünsal, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ahmet Tunca katılımlarından dolayı üyelere teşekkür etti. Başkan Ahmet Tunca’nın gündemde yer alan maddeleri okumasının ardından üyeler görüşlerini belirterek düşüncelerini aktardı.  Yapılmak istenen faaliyetler oybirliği ile kabul edildi.

Toplantıya üyelerin katılımının yüksek olduğunu belirten Başkan Ahmet Tunca; “İlçemizde birlikteliği sağlamak için yola çıktık ve başardık. Bütün üyelerimiz toplantılarımıza iştirak ediyor.  Aylık toplantılarımızda katılım yüksek. Üyelerimiz toplantılarda görüş ve önerilerini belirtiyor, görüş birliğinin sağlanmasının ardından yapmak istediğimiz faaliyet için karar alıyoruz ve gerçekleştiriyoruz.

Üyelerimizle birlikte yaptığımız istişarenin ardından yeni bir proje için karar aldık. Projemizin hazırlanmasının ardından tekrar üyelerimizin görüşüne sunacağız ve uygulama safhasına geçeceğiz” dedi.  

Editör: TE Bilisim