HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan tuvaletlerin pis, kullanışsız ve etrafa kötü koku yayması sebebiyle vatandaşların tepkisine neden oluyor.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş ‘’ Bir ilçenin görünen yüzü çok önemlidir çünkü ilçeye gelen insanların geldiklerinde edinecekleri ilk intiba burada belirginleşir. Tosya’nın giriş kapısı olan otobüs terminalinin durumu bu sebeple önemlidir. Tosya Otogarında karşılaşılan manzara hiç de iç açıcı bir durum değil. Tuvaletlerinin hijyen ve sağlık koşullarından bihaber oluşu bizleri üzüyor.

HAVASIZ VE BAKIMSIZ BİR DURUMDA

Tosya Otogarındaki tuvaletlerin durumu günümüzde içler acısı durumda. Tuvaletlerin temiz olmaması ve etrafa yayılan koku; sadece tuvaleti kullanmak mecburiyetinde kalan vatandaşları değil, aynı zamanda otogarda bekleyen ve çalışan vatandaşları da etkiliyor.

TUVALETLERİN REZİL DURUMU GİDERİLMELİ

İnsan sağlığını tehdit eden ve hijyen kurallarını tanımayan bu durum ile ilgili bir an önce bir çalışma yapılmalı. Yetkililerin ve Otogar işletme firmasının yaşanan bu çirkin görüntüye el atmalarını ve bir an önce de tuvaletlerin insan sağlığına uygun kullanışlı hale getirilmesini istiyoruz. Otogardan sorumlu yetkililerin şehirlerarası terminalin olmazsa olmazı olan bay ve bayan tuvalet sorununu bir an evvel değil, derhal ve ivedilikle çözmesini” bekliyoruz.” dediler.










Editör: TE Bilisim