HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) -

Tamamen doğal bitkilerden oluşan ve içinde adeta huzuru yakaladığınız Lokman Hekim Mağazasının kapısından içeri bir giren, bir daha burayı bırakamıyor. Mağaza sahibi İsa Bacaksız, “Doğal bitkilerden ilaçlar hazırlanarak Tosya’da vatandaşlarımıza gereken hizmeti vermeye çalışıyoruz ayrıca Lokman Hekim baharatın deneyim ve bilgi birikiminden gelen güç ile de Tosya’da Bayiliğini yapmaktayız. Biz Lokman Hekim Baharatın Tosya Bayisi olarak; tüketicilerimize daima en iyi ürünleri ve hizmeti sunmanın bilinci ve sorumluluğu içindeyiz.” dedi.

 Günlük yaşantımızda sadece ismen bildiğimiz ya da varlığından bile haberdar olmadığımız birçok doğal bitki insan sağlığında önemli bir rol oynamaktadır. Artık hangi bitkinin ne tür hastalığa iyi geldiğinin öğrenmek için çok uzağa gitmeye gerek yok. Günümüz tıp dünyasının da zaman zaman başvurduğu tedavi yöntemlerinden birisi Alternatif Tıp olan Lokman Hekim, olarak Tosya’da hizmete girdi.

 

Yüzyıllardır hastalıkların tedavisinde kullanılan şifalı bitkiler son yıllarda büyük ilgi görmeye başladı. Bitkilerle tedavi yöntemleri yurdumuzda da giderek önem kazanmaya başlıyor. Lokman Hekim Mağazası’nda, halk arasında şifa verdiğine inanılan, tıp araştırmalarında da kullanılan çeşitli bitkilerden yapılmış ürünler satılmakta. Günlük yaşantımızda karşımıza çıkan, sadece ismen bildiğimiz ya da varlığından bile haberdar olmadığımız birçok bitkiden elde edilen macunlar, kremler, şampuanlar ve diğer ürünler dükkân içinde raflarda yer almaktadır.



İşyeri sahibi İsa Bacaksız www.tosyahaberleri.com  haber sitemize yaptığı açıklamada ‘’3 ay önce bir girişimde bulunarak Lokman Hekim ’Tosya’da hizmete açtık. Lokman Hekim adından anlaşılacağı gibi şifa işlevinde olan bir meslek türü. Doğal bitkilerden hazırlanan çeşitli ürünleri hazırlayarak Tosya’da vatandaşlarımıza gereken hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi. Doğada bin bir çeşit bitkinin bulunduğunu ve her bitkinin kendine has özelliklerinin bulunduğunun altını çizen Bacaksız; “Günümüzde kadın erkek herkes doğal bitkilerle tedavi olma yöntemine başvuruyorlar. Hatta bize de yoğun telefonlar geliyor. ‘İşte bu ot neye yarıyor? Hangi hastalığa faydası var? vb yönde sorular geliyor. Bizde elimizden geldiği kadar vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz” dedi.

Ayrıca Lokman Hekim işyerinde kuruyemiş çeşitleri ve Türk Kahvesi satışlarda başlamış olup tüm halkımızı Lokman Hekim İşyerine davet ediyoruz.







Editör: TE Bilisim