KASTAMONU (İHA) -Kastamonu’nun Tosya ilçesi Kaymakamı Deniz Pişkin’in ‘Kütüphanesiz Okul, Kitapsız Öğrenci Kalmasın’ sloganı ile kitap okuma projesine başlatılması haberimiz Ulusal Basında geniş yer aldı.

Geçtiğimiz hafta Kaymakam Deniz Pişkin’in ‘Okuyan Tosya Hayalim Var’ sloganıyla sabah evden çıkarak Fevzi paşa İlköğretim okulunu ziyaret etti. Sabah saat 08.30 da evinden elinde kitaplarla çıkan Kaymakam Pişkin makam arabası ile Fevzi paşa okuluna gidene kadar makam arabasında kitap okumayı bir dakika bile bırakmadı. İlçe de başlattığı okuma seferberliği ile adeta 7/24 elinden kitabı bırakmayan kaymakam Pişkin’i okulda ilçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu ve okul idarecileri tarafından karşılandı.

Kaymakam Deniz Pişkin ile birlikte okullara giden ve görüntü alan Tosya İHA muhabiri Sedat Ağacıkoğlu'nun yapmış olduğu ''Kütüphanesiz Okul Kalmasın''haberi ulusal basında gündem oldu.Gün içinde bir çok ulusal yazılı ve görsel basında ve TV kanallarında yayınlanan haber özellikle CNNTURK kanalında gün içinde saat başı haberlerde devamlı yayınlandı.

Kaymakam Deniz Pişkin'in projesini takip eden eğitimciler ve ulusal basın kaymakamın haberde belirtmiş olduğu Kahvehaneleri yakında Kıaathaneye dönüştüreceğiz çalışmasının ne zaman start vereceğini merakla beklemekte.



Editör: TE Bilisim