Pazar günü oynanacak maç öncesinde takımlar sıkıntılı günler yaşıyor.13.haftaya girildiği ve ilk yarının son maçında her iki takımda mutlak galibiyet parolası ile maça çıkacaklar. Puan sıralamasında aralarında 1 puan fark bulunan Tosya ve İskilip ligde bulundukları 9.ve 11 yerdeki konumlarını alacakları 3 puan ile değiştirmek isteyecekler.

Beraberliğin her iki takımında işine yaramayacağını düşünür isek Pazar günü oynanacak maç heyecanlı ve kıran kırana bir maç olacak.

Pazar günü Tosya’da oynanacak maçın her iki takımın Kardeş kulüp olması ve aralarındaki ebedi dostluk ve ezeli rekabetin yaşanması açısından oldukça heyecanlı ve gergin geçeceği düşünülüyor.

Pazar gün ki maça kalabalık bir taraftar gurubu ile geleceği düşünülen İskilip Belediyespor getireceği taraftardan çok Tosya’da yaşayan İskilip nüfusuna kayıtlı taraftarlarına güveniyor. İlçemizde yıllardır ikamet eden İskilipliler Pazar günü oynanacak maçta İskilip Belediyespor’u destekleyeceklerini söylediler.

Bu durum karşısında Tosya Belediyespor’un taraftar gurupları Pazar gün ki maçta bakalım ilçemizdeki İskilipli sporseverlerin
‘’ DOĞDUKLARI YERİ Mİ ? YOKSA DOYDUKLARI YERİ Mİ ‘’ destekleyecekler diyerek maç gününü heyecanla beklediklerini söylediler.
Tosya Belediyespor taraftarları ligin ilk yarısının son maçında takım olarak ve taraftar olarak mutlaka galibiyetle ayrılmak istediklerini bunun için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söylediler. Özellikle ilçemizde yaşayan Tosya’nın ekmeğini yiyen suyunu içen ve havasını koklayan İskilipli sporsever kardeşlerimi zinde Tosya Belediyespor’u destekleyeceklerine inandıklarını ifade ettiler.

Tosya Belediyespor taraftarları ve sporseverler takımın başında İskilipli olan teknik direktör Nezir Öztürk’ün bu maça farklı hazırlandığını ebedi dost ezeli rakipleri İskilipspor’u Pazar gün ki maçta yenerek iskilip’e eli boş göndereceğine inanıyoruz ve güveniyoruz Toskilip derbisini Tosya Belediyespor kazanacaktır dediler. Son iki maçını da kaybeden her iki takım bu hafta oynanacak maça mutlak galibiyet parolası ve inancı ile çıkacaklar.

Ligin son haftasında oynanacak derbi maça her iki takımın taraftarının yoğun ilgi göstereceği maçın nasıl sonuçlanacağı maç öncesi ve maç sonrası nelerin yaşanacağı futbolseverler tarafından heyecan ile bekleniliyor. Pazar günü oynanacak olan Tosya - İskilip Futbol Müsabakasına tüm sporseverleri davet ediyor, her iki takıma da başarılar diliyoruz.
Editör: TE Bilisim