İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Tosya Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Hakan Akyıldız’ın açılış konuşması ile başlayan Bahar şenliğine, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, Okul Müdürleri, öğretmenler , Öğrenciler ve davetliler  katıldı.

Şenliğe Çağrı ve arkadaşlarının müzik dinletisi ile başlandı bir birbirinden güzel şarkıların söylendiği programda, çağrı grubu beğeniyle dinlendi. Çağrı grubunun ardından Fevzi paşa ilköğretim Okulu öğrencileri halk oyunları gösterisi sergiledi. Tosya Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen bahar şenliğine Genç Yaşamın sesleri Derneği, Tosya Gençlik ve Spor Kulübü , Halk Eğitim Merkezi Ebru sanatı tanıtımı ve birçok Dernek  ve katılımcılar stantlar açarak ürünlerini sergiledi. Bahar şenliğinde İş Bankası personeli de stant açarak öğrencilere hediyelik kalem , ajanda ve kupa bardak dağıttı.


Hız kesmeden devam eden etkinliklerde öğretmen ve öğrenciler okul bahçesinde müzik eşliğinde oyunlar oynayarak adeta kurlarını döktü. Daha sonra Tosya Lisesi Folklor ekibi gösterilerini sundu.  Bu yıl ilki düzenlenen Bahar şenliği davetlilerinde oldukça beğenisini kazandı. Grup37’nin müzik  dinletisi eşliğinde devam eden eğlencelerde yer yer çekilişler yapılarak hediyeler verildi. Yemekten ayakkabıya, Ekmek kızartma makinesinden  saç kesim indirimine kadar  birbirinden farklı hediyelerin yer aldığı çekilişlerde , katılımcılar kendilerine hediyelerin çıkıp çıkmadığından çok ne tür bir hediye çıkacağı konusunda oldukça heyecanlandı. Dün saat 14:00 te başlayan Şenliğin son ayağında ise saat 18:00 da Tosya Musiki Derneği sahne aldı.


Düzenlenen Bahar Şenliği’nden son derece memnun olduklarını ifade eden davetliler ve öğrenciler bu tür etkinliklerin sıklıkla yapılmasını istediler. Dün başlayan Bahar Şenliği Programı bugünde Tosya Meslek Yüksek Okulu’nda gerek İlçemizden gerekse ilçemiz dışından ,Merkezden gelen yaklaşık 90 kişilik öğretmen ve öğrenciler ile devam edecek. Bu akşam sona erecek olan bahar şenliğinde , Tosya Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen Tenis Turnuvasının sonuçları da açıklanacak.  Bahar Şenliği tüm renkleriyle Devam ediyor….

Editör: TE Bilisim