Programa MYO Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız ve  Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Müftü Vekili Muhsin Özdemir, M.E. B. Şube Müdürü Mesut Şeker, Gençlik Spor Müdürü Zeki Taş, Fazıl Ateş, ilçemizde görevli doktorlar ve ve okul öğrencileri katıldı.

 Panel Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Panelde Konuşma yapanMYO Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız konuşmasında: İnsanınımızın  sağlığına önem  verdiklerini.Sağlık sektöründe son yıllarda önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Sürekli hastalığı olan ve bakıma muhtaç hastalarla  ilgili evinde bakım hizmeti sağlanmaktadır.  Tosya MYO sağlık programları önemli rol oynamaktadır, dedi. 2012-2013 yıllarında “evde hasta bakımı” bölümüne öğrenci almaya başlayacaktır.

  Daha sonra söz alan Öğretim Görevlisi, Rasime Yıldırım konuşmasında: Her gün gelişen ve değişen dünyada tıp ve teknoloji alanında yenilikler yaşanmaktadır.Bu bağlamda  2012-2013 yıllarında 3üç öğretim görevlisi alımı ile başlanılmıştır. Evde hasta bakımı bölümüne talep edilen öğrenci sayısı

 1. Öğretim 40

2. Öğretim 40 öğrenci toplam 80 öğrenci beklemekteyiz dedi.

      Oturum başkanı Kastamonu Üniversitesi Tosya MYO Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız, Tosya Devlet Hastanesi Evde Hasta Bakımı Temsilcisi Dr. Mehmet Akman ,Eczacı sağlık hizmet Operasyon Müdürü Dr. Ali Demircan ,Tosya Toplum Sağlığı Aile Hekimi Temsilcisi Dr. Nurcan Ünal,panelde konuşma yaptılar.

Editör: TE Bilisim