Kurban Bayramı nedeniyle Tosya Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni yapıldı. Belediye Düğün Salonunda yapılan bayramlaşmaya AK Parti Kastamonu Milletvekili, Metin Çelik,İl Başkanı Doğan Ünlü,Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin,Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Özgün Yapağı, İlçe Emniyet Müdürü, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi,Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez, ve siyasi partilerin temsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları,sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma töreni İlçe Vaizi Muhsin Özdemir'in yaptığı du a ile sona erdi.

Tosya Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen Bayramlaşma töreninde ilginç anlar yaşandı. İlçede ''Uzaylı Mustafa'' olarak bilinen şahsın bir kaç gün önce Sosyal Medyada Trafik Kazasında öldüğüne dair haberler çıkmış ve kendisine uzun süre ulaşılamamıştı. Yaptığı sempatik hareketleri ile ilçede sevilen şahıs haline gelen Uzaylı Mustafa'nın ölüm haberi bir çok kişliyi üzmüştü.

Belediye Düğün Salonunda yapılan bayramlaşmada bir anda ortaya çıkan Uzaylı Mustafa yinen deli dolu hareketleri ile törene ayrı bir hava kattı. Uzaylı Mustafa ölümü ile ilgili kendisine sorulan sorulara'' Bir arkadaşım sosyal medyadan böyle bir şey yazmış.O günden sonra inanın telefonum hiç susmadı. Tosya'nın %90 beni seviyor imiş. Bende hortladım geldim'' diyerek olayı yine Uzaylı Mustafa espirisi ile cevapladı.

Uzaylı Mustafa ilçe protokolünün yanında yer alarak gazetecilere poz verdi.


 

Editör: TE Bilisim