İlçe Halk Kütüphanesi salonunda Kaymakam Yusuf Cıbır Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Arpacı, İlyas Çakır ve Cahit Çalışkan, Tosya Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Recep Keçeci, Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Koçgözlü ve köy muhtarları katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Recep Keçeci KÖYDES Projeleri 2016 yılında köylere yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Köy muhtarlarının dertlerini sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Yusuf Cıbır 2016 yılında programa alınan yatımların bir kısmının tamamlandığını ve köy yollarında asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2017 bütçesi okundu ve oy birliği ile kabul edildi. 2 milyon 483 bin250 TL olan Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin bütçesi öncelikli olarak köylerin acil ihtiyaçlarında kullanılacak.
Toplantıda köylerin önemli sorunlarının yangın vanası, çöp ve kanalizasyon olduğuna dikkat çeken köy muhtarları sorunlarına bir an önce çözüm bulunmasını istedi.  









Editör: TE Bilisim