Geçtiğimiz Cumartesi günü Kayseri’de meydana gelen hain bombalı saldırıda 14 asker şehit olmuştu.  Hain saldırının ardından Tosya Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı ve Aşağı Kayı Köyü Muhtarı İhsan Koçgözlü, Kayaönü Köyü Muhtarı Galip Ulusoğlu, Aşağı Dikmen Köyü Muhtarı Kadri Eken, Çifter Köyü Muhtarı Ekrem Eski, Akbük Köyü Muhtarı Hayrettin Gül, Çaykapı Köyü Muhtarı Sait Mergen, Çukur Köyü Muhtarı Ahmet Yağcı, Ahmetoğlu Köyü Muhtarı İbrahim Şenoğlu ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığına ve Askerlik Şubesi Başkanlığı’na taziye ziyaretinde bulundu.

İlk olarak İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Özgür Yapağı’yı ziyaret eden muhtarlar taziyelerini ileterek, teröre karşı her zaman TSK’nın yanında olduklarını söyledi. Teröre karşı halkımızın birlik olduğunu belirten muhtarlar birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelineceğini söyledi.

TSK adına taziyeleri kabul eden İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Özgür Yapağı muhtarlara teşekkür etti.

Muhtarlar taziye ziyaretlerine Askerlik Şubesi ile devam etti.  Askerlik Şubesi Başkanı Per. Tğm.  Ömercan Gedik’i ziyaret ederek taziyelerini iletti. Teröre karşı birlik mesajı veren muhtarlar Türk Milletinin birlik ve beraberlik içerisinde terörün üstesinden geleceğini söyledi.  

Editör: TE Bilisim