02 Ocak 2013 Çarşamba akşamı Marjinal Cafe’de düzenlenen  geceye  İsmail Nalbantoğlu,Zafer Nalbantoğlu  ve TKS  üretim bölümünde çalışanlar, İdare bölümünde çalışanlar katıldı. Akşam saat 18,00 da başlayan program akşam yemeği yenmesiyle başladı yemekten önce  kısa bir konuşma yapan Zafer Nalbantoğlu’’ Firma olarak başarılı bir çalışma dönemi geçirdik. Bu çalışma döneminde  üretim ve pazarlama alanında bir sürü yenilik yaptıklarını günümüz teknolojisine uygun makine ve teçhizatlar la üretim alanında rakipsiz bir marka haline geldiklerini söyledi. Bunda emeği olan çalışanlarımızla bir araya  gelerek böyle bir yemekli toplantı düzenlediklerini  ve onlarla bir aile olduklarını söyledi.

 

Yemekten sonra  saz ve ud ustası Abdullah İrtik Çaldığı müzik ve oyun havaları eşliğinde çalışanlar doyasıya eğlendiler.


 

TKS çalışanları ve yöneticiler birlikte Tosya nın meşhur çiftetellisi oynadılar.Zafer Nalbantoğlu sık sık çalışanları ile birlikte oyun oynadı ve onlara eşlik etti. Özellikle İsmail Pekmezci ile İsmail Can karşılklı oynadıkları oyun arkadaşları tarafından beğeni  topladı .Yoğun istek üzerine Abdullah Damgacı ve İsmail Polat kendilerine has oyun stilleri ile eğlenceye ayrı renk kattılar. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen fabrikanı Ustası Ali Usta gece boyunca arkadaşları ile tek tek ilgilendi.


 

Gecenin sonunda Zafer Nalbantoğlu katılan bütün çalışanlara Teşekkür ederek Nalbantoğlu olarak yıllardır ilçemizde yatırımlar yaptıklarını ve bunu da her zaman çalışanları ile paylaştıklarını ve paylaşma yada devam edeceklerini söyledi

Editör: TE Bilisim