Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır

Vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin İçişleri Bakanlığı kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı. Kararname ile 536 mülki idare amirinin yeni yerleri değişti. 

İçişleri Bakanlığı’nın 2014/1032 Karar Sayısı ile yayınlanan kararnamede Tosya Kaymakamlığında da değişik oldu.

Tosya Kaymakamı olarak görev yapan Mehmet Türköz kararname ile Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kaymakamı olarak atandı.

Kararname ile Tosya Kaymakamlığı’na da Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde görev yapan Kaymakam Yusuf Cıbır atandı. www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak Önümüzdeki günlerde Tosya Kaymakamlığı’ndaki görevine başlayacak olan Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır’a hoş geldiniz der yeni görevinde başarılar dileriz.



1975 yılında Sinop İli Boyabat İlçesinde doğdu, İlk.Orta ve Lise öğrenimini Boyabat İlçesinde tamamlayan Yusuf Cıbır daha sonra Yüksek Öğrenimini Selçuk Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı. 2000 yılında Ardahan Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine icra eden kaymakam Cıbır sırasıyla Trabzon-Dernekpazarı, Ordu-Çatalpınar’da Kaymakam Vekilliğinde görevlerinde bulundu. 47. Dönem Milli Güvenlik Akademisi kursuna katıldım. Londra’da 6,5 ay yabancı dil eğitimi alan Kaymakam Yusuf Cıbır .2003-2005 yıllarında Konya-Yalıhöyük ve Tunceli-Ovacık İlçesinde Kaymakamlık görevinde bulundu. 2005 yılı Ekim ayında Kovancılar İlçesinde, 2008 yılı Ordu Korgan ilçesinde, 2009-2011  Muğla Kavaklıdere 2011 yılında Manisa Kula ilçesinde kaymakam olarak görev yaptı.

Editör: TE Bilisim