HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

    KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçe Kaymakamı Yusuf Cıbır için veda yemeği düzenlendi

İçişleri Bakanlığınca son yayınlanan kararname ile Malatya Valiliği Hukuk Müşavirliğine atanan Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır için Doğramacı Otel Restoranda veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe İlçe Jandarma Komutanı J. Ütgm. Özgün Yapağı ,Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Savaş İlgün, kurum müdürleri, muhtarlar ile kaymakamlık personelleri katıldı.

 Düzenlenen veda yemeğinde Tosya Belediye Başkanı , kaymakam Cıbır’a Tosya yöresel ürünleri ve Tosya Pirincinin olduğu bir paket hediye etti. Tosya ilçesine ve halkına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Şahin Kaymakam Yusuf Cıbır’a bundan sonraki görevinde başarılar diledi.

Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, 3 yıldır ilçede görev yaptığını ve Tosya’dan güzel duygularla ayrıldığını belirterek, helallik istedi. Yusuf Cıbır konuşmasında ‘’ Tosya’da görev yaptığım 3 yıl süre içinde sizlerle başarılı bir şekilde çalıştım. Hiç kimseye kırgınlığım olmadı. Ben sizlere ve tüm Tosya halkına hakkımı helal ediyorum. İnşallah nasip olur ise ilerde bir gün Tosya’da tekrar görev alıp hizmet etmek isterim’ ’dedi.

Konuşmalar sonrasında Tosya Köy Muhtarları Derneği Başkanı İhsan Koçgözlü Kaymakam Yusuf Cıbır’a Plaket vererek yeni görevinde başarılar diledi.

















Editör: TE Bilisim