SEDAT AĞACIKOĞLU 
  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu ili Tosya ilçesi Çaybaşı köyünde yaşayan Kıbrıs Gazisi'nin eşinin doktor isyanı.

Tosya Kaymakamlığı tarafından Doğramacı Hotel'de Şehit yakınları ve Gazilere iftar yemeği ikram edildi.Tosya Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar yemeğine çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı. İftar yemeğine Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, protokol üyeleri ve misafirler katıldı. İftar programında Tosya Müftüsü Basri Bektaş  tarafından okunan Kur-an'ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra ilçe müftüsü tarafından iftar duası okundu.


 İftar sonrası Tosya Kaymakamı kısa bir konuşma yaptı. Kaymakam Yusuf Cıbır konuşmasında ''Artık geleneksel hale gelen iftar programımıza hoş geldiniz diyorum.Sizler birlik ve beraberliğimizin yapı taşları, harçlarsınız. Sizlere ne kadar hizmet etsek,teşekkür etsek azdır.Sizlere şükran ve vefa borcumuz var. Bu vatanın bütünlüğü yaşadığımız kültürle beslenmektedir.Bu vesile ile sizlerin ve tüm misafirlerin Ramazan Bayramını kutluyorum'' dedi




Konuşmalar sonrasında Kaymakam Yusuf Cıbır, Garnizon Komutanı Sefer Sezer ve belediye başkanı Kazım Şahin Şehit yakınların ile gazileri tek tek ziyaret ederek sohbet etti.







Editör: TE Bilisim