Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor ve yeni bir yılı hep birlikte karşılamanın heyecanını yaşıyoruz. Geride bıraktığımız yılın insanlığa yaşattığı güzel gün ve olayların artarak devam etmesi, acı ve elem dolu olayların da önümüzdeki yıllarda bir daha hiç yaşanmamasını temenni ediyorum.

 Yeni yılda, başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere, yerel yönetimlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve toplumumuzun tüm kesimleri ile birlikte, güzel ilçemiz Tosya’nın her alanda gelişip kalkınması, vatandaşlarımızın refah, huzur ve mutluluğu için gerekli tüm çalışmaları, siz değerli Tosyalı Kardeşlerimin yanımızda hissettiğimiz destekleriyle, el ele, gönül gönüle gerçekleştirme azim ve kararlılığımızı vurgulamak istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2017 yılının Ülkemize, Milletimize, tüm dünyaya barış ve huzur getirmesi temennisiyle, saygıdeğer Tosya Halkına ve çalışma arkadaşlarıma aileleri ile birlikte sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl dilerim. Tüm Tosyalıların ve milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Tosya Kaymakamı
Deniz Pişkin

Editör: TE Bilisim