HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) – Kastamonu - Tosya arasındaki Karadere Orman deposu önünden başlayıp Havalimanında biten eski Tosya yolunda BSK sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Vali Vekili Yaşar Karadeniz, Genel Sekreterimiz T.Zafer Karahasan ile birlikte, yaklaşık 20 km’lik yol olan Karadere Grup yolunda Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Vekili Yaşar Karadeniz’e yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Genel Sekreter Zafer Karahasan, Kastamonu için çok önemli bir yatırım olan ve havalimanınıTosya’ya bağlayacak olan bu yolu sadece güzergâh üzerindeki köyler değil tüm vatandaşlarımız kullanacaktır dedi.

Vali Vekili Yaşar Karadeniz yol ile ilgili değerlendirme konuşmasında;  “2017 yılı asfalt çalışmaları başladı. Bu yapılanlar İl Özel İdaresinin kendi bütçesi dâhilinde yapılan çalışmalar, bunun yanında onayı geldikten sonra KÖYDES programı içerisinde planlanan yollar ve içme suyu ile ilgili tesislerin bakım onarım işlemleri aynı şekilde başlayacak. Yine Ankara’dan gelecek bir ilave ödenek bekliyoruz o da geldikten sonra bu yıl oldukça dolu dolu geçecek diye düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

 Bütüm lü sıcak asfalt yapımı çalışmalarını yakından inceleyen Vali Vekili Yaşar Karadeniz İl Özel İdaresi Genel Sekreterinden konu ile bilgiler aldı.









 

Editör: TE Bilisim