Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya İmam Hatip Okul Müdürü Hasan Çolakoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Zekeriya Çelik ve 1982 mezunlarımızdan İsmail Özdemir  tarafından Okulumuz Konferans Salonunda ortaklaşa organize edilen etkinliğe İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Okul mezunlarından Yüksek Yargı Mensubu Mehmet Faik Ateş, Siyasi Parti temsilcileri, 1975'ten günümüze görev yapmış  Okul Müdürleri Mustafa Orhan, Hüseyin Tekin, Ahmet İyimaya, Necip Kapancı, İl dışında olduğu için programa katılamayan mezun öğrencilerden ve eski müdürlerimizden,  Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker toplantıya "mesaj göndererek", idareci ve öğretmenler Selahattin Gül, Ali Eşit  ve farklı dönemlerde mezun olan erkek ve bayan  öğrenciler katıldı.

Okul Konferans Salonunda icra edilen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, mezun ve mensuplarımızdan ahirete irtihal edenlere dua ile başladı. Açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Hasan Çolakoğlu yaptı ve geçmişten günümüze okulun fiziki, personel ve öğrenci durumları hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı sohbetlerle sıcak bir ortamda gerçekleşen program, tanışma ve Okul Pansiyonunda verilen yemek ikramı ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim