Haber :Sedat Ağacıkoğlu

Geçtiğimiz Pazartesi günü çeşitli incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak için ilçeye gelen Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ziyaret programına Tosya Huzurevi’ni de almıştı.


Huzurevinde kalan yaşlıları odalarında ziyaret eden Milletvekili Metin Çelik dertlerini ve sıkıntılarını dinledi, isteklerini sordu.  

Odaları tek tek ziyaret eden Milletvekili Metin Çelik’ten Hüseyin Kara isimli yaşlı bir hastanın isteği karşısında bir an şaşkınlık yaşadı. Ameliyat olduğu için yatağından kalkamayan Hüseyin Kara kendilerinden talep ve istekleri olup olmadığını soran Milletvekili Metin Çelik’e; “ Sayın vekilim ben çok yaşlıyım ve aynı zamanda ameliyat olduğum için yatağımdan kalkamıyorum. Sizden bir isteğim var. Cami yapılması için bir yer bulun ve cami yapılması için öncü olun. Ben cami yapılması için 10 bin TL bağışta bulunmak istiyorum, sizden tek isteğim bu. Allah sizden razı olsun” dedi.

Hiç beklemediği bu istek karşısında duygulanan Milletvekili Metin Çelik, Hüseyin Kara’ya teşekkür ederek; “ Allah sizden razı olsun, elimden geleni yapacağım” dedi.

Editör: TE Bilisim