Tosyahaberleri.com 02.02.2011 tarihinde kısa bir test yayını sonrası, sizlerin hizmetine girmiş ve kısa sürede günlük 1000 tekil ziyaretçiye ulaşmasıyla internetteki yerini aldı.

Gerek Tosya gerekse Tosya dışında yaşayan gurbetçilerimize günlük haber servisi sağlayan Tosyahaberleri.com siz değerli ziyaretçilerimize daha hızlı ve daha sağlıklı haber vermek amacıyla bugünden itibaren yeni bir sistemi daha hayata geçirdi.

Evet Artık Haberler Cebinizde

Web sitemizin en üstünde bulunan reklam bandına tıklayarak veya haberlerin okunduğu sayfanın en altında bulunan kayıt bandına tıklayarak Adınızı , Firmanızı Email ve Cep telefonunuzu sisteme kayıt etmeniz yeterlidir. Kayıtlar Ücretsizdir. Sisteme kayıt başvurunuz sonrası gerekli kontroller yapıldıktan sonra cep telefonunuz sisteme tanımlanıp, Önümüzde ki Pazartesi gününden itibaren web sitemize günlük olarak girilen haberler, videolar, resimler ve benzeri duyuru reklam ve ilanlar kısa mesaj olarak cep telefonunuza yollanacaktır.

Eklenen haberlerden eş zamanlı olarak hızlı bir şekilde herkesten önce sizlerin haberi olacak ve haberleri daha hızlı ve kolayca takip edebileceksiniz.

Bu kısa süre zarfında Tosyahaberleri.com'a göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alakadan dolayı TosyaHaberleri.Com Yönetimi olarak sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...

ŞİMDİ BURAYA TIKLAYARAK CEP TELEFONUNUZU EKLEYEBİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim