Haber : Sedat Ağacıkoğlu (İHA)

Başkan Ahmet Tunca, Başkan Yardımcısı Mehmet Ünsal, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

Yemekte konuşan Dernek Başkanı Ahmet Tunca konuşmasına üyelere teşekkür ederek başladı. Başkan Tunca; “Değerli arkadaşlarım biz yola çıkarken Tosya’da bir ilki başarmak istedik. Hepimiz genciz, ilçemizde bu zamana kadar sağlanamayan birlikteliği sağlamak için hep birlikte varız dedik. Her sektörden arkadaşımız var. Biz genç işadamları olarak biraya gelip güç birliği yapmak amacıyla kurdumuz derneğimiz bir ilki başaracak.
Bizim derneğimizde siyaset olmayacak. Evet altını çizerek söylüyorum, bizim derneğimizde siyaset olmayacak. Çünkü her siyasi görüşten arkadaşımız üyemiz var. Biz yıllardır olan bir araya gelmeyi engelleyen bir tabuyu öngörüyü yıkmak için geniş katılımlı her siyasi görüşün yer aldığı bir sivil toplum kuruluşu olarak yola çıktık.
Derneğimiz ilçemize farklı bir boyut kazandıracak. Gerek ticarette gerekse sosyal hayatta farklılıkları yakalayarak yolumuza devam edeceğiz. Derneğimiz ticaret yapmanın yanında ilçemizde eksikliğini hissettiğimiz sosyal faaliyetler de yaparak sosyal yaşama katkı sağlayacak.
Dernek olarak her görüşe açığız. Üyelerimizin görüşleri ve önerileri bizim için çok değerli. Bütün üyelerimizin fikrine ve görüşüne açığız. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum “ dedi.

Toplantı aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.   








Editör: TE Bilisim