Haber : Sedat Ağacıkoğlu - İHA

Tosya Fen Lisesi tarafından düzenlenen Bilim Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe müftülük konferans salonunda açılan stantları gezen katılımcılara öğrenciler projeler hakkında bilgi verdi. T

Stant ziyaretlerinin ardından etkinlik konferans salonunda devam etti.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tosya Fen Lisesi öğrencilerinden Zeynep küçükkesgin’in Bilim Teknoloji Haftası için kendi yazdığı ‘Bilen İnsanın Bilinmeyen Hikâyesi’ isimli şiiri dinleyicileR tarafından beğenildi.
Tosya Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı bilinçli internet kullanımına ilişkin ders nitelindeki ‘İnternet’ isimli tiyatro oyunu izleyicilerden büyük alkış aldı. Bilinçli internet kullanımına dikkat çeken gençleri ile öğretmen ve idarecilerini tebrik eden katılımcılar başarılar diledi.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Bilişim Uzmanı Salih Kükrek, ‘Teknoloji Girişimciliği ve Tecrübe Paylaşım Etkinliği’ konulu konferans verdi.  Silikon Vadisi’ne ve Bilişim Vadisi’ne katılan ve çeşitli etkinliklerde bulunan Uzman Salih Kükrek, bilgi ve tecrübelerini paylaştı.
Bilim Teknoloji Haftası etkinlerine katılan Bilişim Uzmanı Salih Kükrek’e katılımlarından dolayı Belediye Başkanı Kazım Şahin tarafından teşekkür plaketi verildi.

Bilim Teknoloji Haftası etkinlerine; Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Kazım Şahin, Bilişim Uzmanı Salih Kükrek, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Kesgin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Editör: TE Bilisim