SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) İçişleri Bakanlığınca son yayınlanan kararname ile Tosya Kaymakamlığına atanan Deniz Pişkin için Eğitim Bir-Sen Tosya temsilciliği tarafından musiki cemiyetinde tanışma programı düzenlendi.

 Programa Kaymakamımız Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin,İlçe Emniyet Müdürü, Savaş İlgün, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, İlçe Orman Müdürü Alpaslan Kadı, AK Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi, Diyanet Sen Tosya Temsilcisi Sayın Ziya Sümer ve misafirler katıldı.

Program öncesi kısa bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen Kastamonu Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, Eğitim Bir Sen faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Kaymakam Deniz Pişkin Tosya Musiki Derneğinde düzenlenen programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek ‘’ Sayın Eğitim camiasının değerli öğretmenleri biz kurum amirleri olarak her zaman Devletin şefkatini göstermeliyiz. Yeri geldiği zamanda Otoritesini göstererek hizmetlerimize devam etmeliyiz’ ’dedi

  (SDA-















Editör: TE Bilisim