15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında tüm yurtda olduğu gibi Tosya'da Vatan ve Bayrak sevgisini Tek yürek halinde yaşamaya ve nöbete devam ediyor.

Demokrasi nöbetinin 15.gecesinde Tosya Cumhuriyet Meydanında mitingde yüzlerce vatandaş bir araya gelerek darbeye karşı sloganlar atarak milli iradenin,demokrasinin ve vatan sevgisini anlatan tezahürat yaptılar.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.Daha sonra Tosya Din görevlisi hocanın Kuran-ı Kerim okuması ve yapılan dua yapıldı. Dua sonrası Tosyalı sanayici işadamı Hüseyin Nalbantoğlu'nun miting meydanında toplanan vatandaşlara yemek ikramı ile devam etti

Başkan Kazım Şahin yaptığı açılış konuşmasında'' Sevgili Tosyalı kardeşlerim demokrasi nöbetinin 15.gecesine hoş geldiniz.Tüm Türkiye'de olduğu gibi sizlerde vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkarak bu nöbete devam ediyorsunuz.Hayırsever vatandaşlarımızda yapmış oldukları ikramlarla sizlere destekde bulunuyorlar.Bu davaya destek veren halkımıza hemde hayırsever sanayicilerimize teşekkür ediyorum''dedi.
Konuşma sonrasında Tosya Din Görevlileri Tasavvuf Musiki Derneği tarafından ilahi konseri verildi.



















Editör: TE Bilisim